Mød Anders – Det nyeste medlem af FORMAT-familien

Den 1/8-2022 kunne vi byde velkommen til vores nye videoproducent og projektleder for FORMAT, Anders Krogh. Anders kommer med en del års erfaring som freelance fotograf og videoproducent. Herudover er Anders uddannet Bachelor i Medievidenskab fra Syddansk Universitet i Odense.

Lige siden Anders var barn, har han haft en interesse for visuelle medier. Han startede som helt ung med at tage billeder med sin fars spejlreflekskamera, og er med tiden gået over og blevet en dygtig fotograf og freelance videoproducent. Foruden sine kreative og visuelle færdigheder har Anders også hovedet skruet godt på. Hans interesse for medier, samfund og kreativ storytelling førte ham således til Syddansk Universitet i Odense, hvor han har taget sin Bachelor i Medievidenskab.

”Jeg har en stor interesse for mennesker, fortællinger, medier og vores samfund. Det var et meget naturligt valg for mig at tage en uddannelse i Medievidenskab. Men jeg elsker også at være kreativ og skabe noget med et kamera, så det var også naturligt for mig at tage billeder og producere video og film ved siden af mine studier.”

Som person er Anders meget positiv og optimistisk. For ham er det meget vigtigt, at han arbejder med noget, der gør ham glad og kan hjælpe andre mennesker og virksomheder. Hos FORMAT kommer han som projektleder til – sammen med kollegaer og kunder – at føre videoproduktioner og projekter sikkert i mål. En rolle, der passer ham rigtig godt.

”Jeg er et meget socialt menneske, og jeg elsker at møde og snakke med mennesker. Jeg har allerede mødt en masse af vores kunder, og de gode mennesker vi samarbejder med. Det har været en utrolig god oplevelse, og jeg glæder mig til at hjælpe alle med at skabe film og fortællinger, der kan skabe reelle resultater, og som jeg samtidig kan være stolt over at have været med til at producere.”

Hos FORMAT er vi glade for, at Anders er en del af teamet, og vi glæder os til at nyde godt at Anders’ kreative kompetencer fremadrettet.

Hvis du ikke har haft fornøjelsen af at møde Anders i egen person, så kan du i videoen her få en forsmag: